Livrare si retururi

Livrarea

Comenzile se proceseaza in intervalul orar  09:00-18:00 luni - vineri.

Livrarea produselor se realizeaza a doua zi lucratoare pentru comenzile plasate pana in ora 17:00  si in doua zile lucratoare pentru comenzile plasate dupa aceasta ora. Livrarea se face in sistem ramburs iar expeditorul este PFA Balan Carmen, care detine magazinul online balanart.com

Transportul este GRATUIT pentru orice localitate din Romania, atat cheltuielile de livrare cat si taxa de ramburs fiind suportate de vanzator.

Livrarea se va face prin agentia de curier rapid Sprint Curier. Timpul de livrare catre destinatar este de maxim 24 de ore in localitatile ce reprezinta centre logistice Sprint Curier si de maxim 48 de ore in celelalte localitati. Exceptie fac serviciile cu regim special, sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, cazul de forta majora si cazul fortuit.

Transportul in orice alta tara se face prin intermediul postei, contra taxei de 90 de lei, indiferent de greutatea pachetului. Va rugam selectati aceasta optiune de livrare la checkout. Durata transportului variaza in functie de tara, de la 1 la 3 saptamani.

Va rugam ca in momentul comenzii sa furnizati adresa exacta si un numar de telefon corect pentru curierul nostru.

Va recomandam ca, in cazul in care coletul ajunge deteriorat din motive de  transport, sa refuzati acceptarea acestuia si chiar sa insistati pentru intocmirea unui proces verbal privind cauza refuzului.

 

 

Returul

Dacă doriţi să returnaţi un produs din orice motiv, conform O.G. 130/2000 puteţi să o faceţi in termen de 10 zile lucrătoare de la receptionarea acestuia. Returnarea produselor se va face la adresa noastra din factura fiscala primita de dvs in colet, in ambalajele originale  sau similare care sa asigure transportul in conditii de siguranta a produselor fragile si fara ca picturile sa fie deteriorate sau sa prezinte modificari. Conform O.G. nr 130/2000 cheltuielile de returnare a produselor cad in sarcina consumatorului.  De aceea va rugam sa nu trimiteti coletul cu optiunea ramburs deoarece trebuie sa verificam mai intai corectitudinea returului – picturile sa nu fie deteriorate si sa nu prezinte modificari.  Coletele trimise cu optiunea ramburs vor fi refuzate iar dvs veti fi nevoit/a sa reluati procedura de retur fara aceasta optiune. Dupa returnarea produsului si receptionarea lui de catre noi veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare, in contul dvs bancar sau prin mandat postal in functie de optiunea pe care ne-o comunicati.

 

Nota : Pentru procesarea rapidă a returului vă rugăm ca după expedierea acestuia să ne trimiteţi un email la info@balanart.com care să conţina numele dumneavoastră, produsele returnate, motivul returului şi opţiunea de returnare a banilor: in cont bancar sau mandat postal.